HomeProdusele noastreParchet Par-kyPar-ky DeluxeParchet Stejar Havana Periat Deluxe
Parchet Stejar Havana Periat Deluxe

Parchet Stejar Havana Periat Deluxe

Product Description

Similar Parchetului Masiv
Datorita lamelelor lunigi si late cu bizot distinct, Deluxe emana farmecul parchetului masiv. Efectul de periere in combinatie cu lacul mat intensifica aspectul de lemn natural. Stratul inferior de pluta amortizeaza efectul pasilor. Senzatia oferita de acest parchet este asemanatore cu cea creata de pardoselile din lemn masiv.

Atentie sporita pentru mediu

Colectia Deluxe asigura calitatea aerului ambiental. Adezivul si lacul utilizate sunt in conforminate cu cele mai stricte standarde internationale privind emisiile chimice. Colectia Deluxe are 0% formaldehida.

 • Prietenos cu natura

  Par-ky respecta natura. Foloseste un strat de numai 0.6 mm de lemn. Astfel Par-ky utilizeaza resursele naturale in mod responsabil. In plus, tot lemnul provine din paduri exploatate sustenabil.

 • Prietenos cu mediul
  Aproximativ 30% din energia folosita in procesul de fabricatie este produsa de propriile panouri solare. Restul de 70%, energie cumparata, este energie verde.

Par-ky intentioneaza ca pana in 2015 sa elimine complet emisiile de CO2.

 • Pardoselile Par-ky sunt pardoseli sanatoase! Sunt in conformitate cu cele mai stricte norme europene privind emisiile de substante volatile. Emisiile de formaldehida sunt reduse cu mult sub limitele obligatorii europene. Asadar, parchetul Par-ky mentine calitatea aerului din mediul unde este instalat.
 • Prietenos cu angajatii

  Toate produsele Par-ky sunt fabricate in Europa – Belgia si Croatia. Personalul experimentat este cheia calitatii Par-ky. Anual Par-ky investeste in calitatea conditiilor de munca si in optimizarea tehnologiilor.

 • Accesibil pentru orice buget. Una dintre cele 4 colectii este cu siguranta potrivita oricarui buget.
 • Usor de intalat. Gratie sistemului Uniclic Par-ky este foarte usor de instalat.
 • Usor de intretinut

Par-ky este finisat cu 8 straturi de lac ultra-strong ceea ce il face extrem de rezistent si usor de intretinut cu produse specifice de intretinere a parchetului.

Ideal pentru camerele copiilor. Par-ky este un parchet sanatos, cald, rezistent, absorbant al zgomotelor, rezistent la apa – calitati care il recomanda ca alegere ideala pentru camerele si spatiile de joaca ale copiilor. Deluxe are 0 formaldehida.

Additional Information

Tratament suprafata

periat, slefuit

Finisaj

mat, lacuit

Lungime (mm)

1800

Latime (mm)

160

Grosime (mm)

15

Permite montare incalzire pardoseala

da

Montaj

uniclick

Grosime (mm)

15

Culoare Finala

maro

Specie

Stejar

Tip Final

stratificat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parchet Stejar Havana Periat Deluxe”