NATURAL WOOD- Mardegan Legno

Lemnul in esenta sa, asa cum natura l-a lasat, cu aspect unic si caracteristic fiecarei specii este vedeta colectiei Natural Wood.
Mardegan va ofera posibiliatea de a alege diferite finisaje, de a crea produse unice, un parchet de o calitate exemplara. Puteti alege orice finisaj doriti, si el va fi creat personalizat, excusiv manual!

Lemnul folosit este selectie Unica, pentru toate esentele, cu exceptia stejarului, care este disponibil si in variantele de selectie A si B.
Selectia A – lemn cu fibra dreapta, oblica sau flacara. Pot fi prezente noduri de diametru maxim 10 mm. Pot fi diferente de nuanta in functie de tiplul lemnului folosit.
Selectia B – lemn cu fibra mixta, linii curbe, fibra uenori valurita. Prezenta nodurilor de diametru de pana la 40 mm. Pot fi prezente mici fisuri in lemn, chituite. Sunt posibile mici diferente de nuanta in functie de lemnul folosit.
Selectia Unica – lemn cu fibra intortocheata, cu nodurile de peste 40 mm. Crapaturi si mici adancituri; pot fi prezente sparturi, gauri chituite.

Se arată toate cele 4 rezultate