Blog

CALIFORNIA EXTERIOR OIL: 99% blocare UV

CALIFORNIA EXTERIOR OIL: 99% blocare UV

Incepand cu 2015, Selva Floors isi imbogateste oferta cu un super produs destinat tratamentului lemnului exterior: American Wood Oil CALIFORNIA EXTERIOR OIL

ulei deck

CALIFORNIA Exterior Oil este un ulei profesional de inalta calitate, destinat tratamentului si intretinerii tuturor suprafetelor exterioare din lemn – deck, mobilier, fatade, garduri, etc. Produs in Statetele Unite ale Americii de catre American Wood Oil, California Oil este optiunea de top in categoria uleiurilor de exterior in intreaga lume.

California Oil are la baza un amestec de ulei pur de Tung din America de Sud si ulei de Rosewood Brazilian. Avand la baza cele 2 ingrediente, formula California Oil este deosebit de penetranta si protectoare pentru fibra lemnului.

In plus, avantajul unic al acestui ulei pentru exterior il reprezinta blocarea razelor UV in proportie de 99 %. Rezultatul este exceptional impotriva oxidarii si in mentinerea indelungata a culorii initiale a lemnului.

Este recomandat pentru toate speciile de lemn – traditionale (pin, larice, etc) si exotice.

Uleiul penetreaza si intareste lemnul, creand o suprafata de protectie foarte rezistenta la apa, muradarie, fungi.

ulei deckBeneficiile California Oil:


• Blocare 99 % UV
• Penetrare deosebit de profunda
• Blocare completa a porilor si microporilor lemnului
• Protectie elastica
• Impermeabilitate
• Uscare rapida
• Creaza rezistenta la trafic
• Previne depunerea mizeriei si fungilor
• Recomandat pentru decking, mobilier de gradina, fatade si garduri
• Ecofrienly
• Culoare Naturala

 

 

California Oil ofera o intensificare a fibrei si a texturii naturale a lemnului.
Straturi recomandate:
Se aplica 1 strat de ulei. La un interval de 6 luni (minim) se aplica inca un strat subtire de ulei. Acesta procedura va asigura protectia lemnului pentru in interval de 2 ani!
Ambalaj: 3.8 l
Consum specific: 13 mp/l

Marca AMERICAN WOOD OIL 

American Wood Oil este uleiul legendar al lumii, produs inca din 1916 in SUA, avand la baza ulei de tung*. Dupa aproape 100 de ani The Lengendary American Wood Oil este prima optiune a profesionistilor, fiind de neinlocuit in tratarea lemnului interior si exterior. Formula sa unica ofera o protectie de 3 tipuri lemnului: rezistenta la apa, penetrare adanca, durabilitate.

*Uleiul de tung, cunoscut si ca China Oil se obtine prin presarea semintelui Arborelui de Tung (Aleurites Fordii) si este renumit prin proprietatea sa de a crea impermeabilitate si duritate lemnului. Originar din China, acest ulei era folosit inca din antichitate de catre chinezi pentru protejarea si impermeabilizarea corabiilor.

 

Detalii si oferte personalizate: 0731 144 122 / marius@selva-parchet.ro

0731 144 119 / senol@selva-parchet.ro

Showroom: Strada Trifesti 11-15, Sector 1, Bucuresti – Zona Baneasa www.selva-parchet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *