DESPRE SELVA FLOORS

Selva Floors ofera Servicii Profesioniste Complete in domeniul pardoselilor  de tip Parchet si Decking. Selva Floors – Cea mai variata si exclusivista colectie de Parchet & Deck din Romania: Foglie D’Oro, Mardegan Legno, Panaget, Boen, Barlinek, Silvadec si multe alte marci de top.

Cea mai variata colectie de parchet si deck din Romania! SELVA FLOORS importa si comercializeaza toate categoriile de parchet de interior si exterior – parchet masiv, stratificat, pentru incalzirea in pardoseala, parchet pentru bai si bucatarii, parchet Eco, parchet de lux, parchet HORECA, parchet de exterior – inclusiv produse si marci unice in Romania!

Reprezentam un numar important de furnizori din Italia, Belgia, Franta, Cehia, Austria, Spania – de la un nivel mediu, pana la branduri exclusiviste, de lux.

Varietatea tipurilor de parchet si multitudinea finisajelor creeaza solutii pentru orice stil de amenajare!

Showroom selva floors, showroom Bucuresti

Cea Mai Variata Colectie de Parchet din Romania.

Peste 1300 modele de parchet! Marci unice in Romainia!

Numarul 1 la Oferta de Deck in Romania

Cea mai variata colectie de deck: Deck Exotic, Termodeck, Deck Compozit Silvadec. Solutii Complete Decking la nivel de expert.

Servicii Complete Parchet si Deck

Comercializare si montaj pe intreg teritoriul Romaniei.

Calitatea Garantata

Produsele si serviciile de montaj beneficieaza de garantii specifice.

VALORILE SELVA FLOORS

Pretuim unicitatea!

Unicitatea este esenta intregii activitati pe care o desfasuram.

Fiecare client este unic, are preferintele si asteptarile sale. In ideea ca fiecare spatiu trebuie sa reflecte o personalitate aparte, am incercat sa oferim cea mai variata colectie de parchet din Romania. Veti descoperi in showroomul Selva Floors produse si marci unice in Romania. Reprezentam un numar important de furnizori din Italia, Belgia, Franta, Cehia, Austria si Spania, de la un nivel mediu, pana la branduri exclusiviste, de lux.

Cu siguranta puteti gasi aici mai multe modele pe care le veti dori! Datorita numarului mare de furnizori, intodeauna va exista o solutie pentru orice proiect si orice buget.

Lucram din Pasiune!

Pasiunea pentru lemn si pentru natural.

Este motivul pentru care a aparut Selva Floors. Suntem diferiti pentru ca activitatea noastra se desfasoara din pasiune. Din pasiune avem cea mai variata colectie de parchet si tot din pasiune ne-am perfectionat continuu in toate detaliile pe care le presupune activitatea Selva Floors.

Specialistii pe care ii veti intalni in showroom, sunt persoane pasionate de ceea ce fac, profesionisti capabili sa va ofere solutii tehnice corecte si exacte. Veti primi tot suportul necesar pentru a face alegerea potrivita.

Atitudine profesionista!

RESPECT PENTRU CLIENT. Satisfactia clientului este obiectivul principal in orice proiect. Intodeauna tratam cu respect si responsabilitate orice proiect pe care il avem.

DE CE SA NE ALEGETI?

 

  • Cea mai Variata Gama de Parchet
  • Marci Unice in Romania
  • Numarul 1 la Oferta de Deck
  • Expertiza Completa Parchet si Deck
  • Solutii pentru Orice Buget si Design
  • Atitudine Profesionista