Daca te gandesti la stejar, te gandesti la ESCO
ESCO – Design Olandez, Productie Europeana
Unicitate, creativitate si design inovativ sunt atributele care diferentieaza parchetul ESCO. Cele 10 colectii poarta stejarul prin diferite povesti si timpuri, rezultatul fiind parchet cu o amprenta deosebita. Un avantaj foarte important la Esco este posibilitatea de customizare a parchetului dorit de client!
Marca Esco a fost fondata in 1993 in Olanda. Parchetul Esco, este produs in totalitate in Cehia.
Esco produce parchet masiv, parchet triplu stratificat si parchet dublu stratificat. Stejarul este unica esenta a colectiilor ESCO, iar finisajele sunt doar pe baza de ulei si ceara.
Cu ESCO va creati parchetul dorit!
Esco produce parchetul dorit de client, la comanda, timpul de livrare fiind de 2-3 saptamani.
Avantajele Parchetului Esco Parchet Esco
– Design si Finisaje Deosebite
– Unicitate – parchetul este customizabil, iar optiunile sunt foarte variate
– Varietate imensa de tipuri de parchet: varietate extraordinara de culori si finisaje, de dimensiuni si tipuri: masiv, stratificat, pentru incalzire in pardoseala
– Lamele late de pana la 25 cm
– Finisaj pe baza de uleiuri si ceara naturale Osmo
– Calitate – productie 100% in Cehia
Colectiile sunt disponibile in variantele de parchet masiv, parchet triplu si dublu stratificat, cu finisaj din ceara si ulei Osmo, plus top coating pentru protectie deosebita. Fiecare colectie ofera o gama standard de culori, insa la comanda pot fi realizate si alte nuante. In varianta Standard lamelele au pe lungime micro bizot de 2 mm. Oricare model de parchet poate fi customizat in functie de preferinte, folosind variantele din Programul Creativ!