lemn structura decking

lemn structura deck

Lemn de structura pentru montaj deck

Lemnul de structura pentru decking este indispensabil la constructia pardoselilor de tip decking si se foloseste ca suport pentru fixarea lamelelor de deck. In acest fel deck-ul nu sta in contact cu pamantul si este protejat si ventilat.
In general pentru structura de decking se folosesc esente exotice rezistente la apa si schimbari de temperatura, sau lemn de conifere tratate /netratate.

Lemnul de structura se monteaza direct pe sapa/pardoseala folosind dibluri, sau prin lipire cu adezivi rezistenti la mediul exterior. Lemnul de structura se uleiaza cu ulei de deck pe toate partile inainte de montaj.

Pentru rezistenta si durabilitatea terasei de deck este esential ca lemnul de structura sa fie solid, cu dimensiuni ce pot asigura rezistenta terasei si dintr-o specie de lemn asemanatoare ca si caracteristici (duritate, rezistenta) cu deck-ul care se va monta pe acea structura.

SELVA FLOORS importa, comercializeaza si foloseste in proiectele sale doar lemn de structura de calitate superioara:

Esente exotice – lemn structura pentru deck exotic: Angelim Pedra, Uxi, Massaranduba, Roxinho

Esente conifere – lemn structura pentru deck conifere, Larice Siberian, Pin thermo (tratat la abur 250 grade C ), Molid thermo (tratat la abur 250 grade C)

Dimensiuni generale pentru lemnul de structura – dimensiuni necesare pentru rezistenta terasei de deck.

Grosimea – in general intre 35-45 mm
Latimea – variaza de la 50-70mm
Lungimea – variabila – 1000-4000 mm sau fixa 4000 mm

Lamelele de structura sunt profilate drept pe cele 4 laturi S4S sau bizotate.