Mardegan Legno – Parchetul cu Emotie!

Recomandat celor ce Pretuiesc Unicitatea

Creat in Italia, Mardegan Legno, aduce o adevarata poveste in zona pardoselilor din lemn. Parchetul cu emotie, parchetul preferat, realizat cu pasiune, manual, unic si personalizat in functie de dorintele clientului!

115 culori de stejar, 9 colectii… sute de emotii. Un parchet cu 3 latimi, strat superior si inferior din stejar, cu fete lucrate manual. Dupa dorinta clientului, orice culoare poate fi recreata pe lamelele de stejar.

Fiecare client este deosebit, are gusturi si preferinte unice. De aceea, Mardegan creeaza, manual, orice design preferat de catre client. Atentia la detalii, pasiunea pentru lemn si intelegerea unicitatii clientului sunt reflectate in orice comanda lansata catre Mardegan. Fiecare produs se remarca prin calitatea exemplara si emotia pe care o transmite acea bucata de lemn.

Orice colectie Mardegan spune o poveste si creeaza adevarate emotii imbinand artistic elemente de design, culori si finisaje. Imbinarea extraordinar de inspirata intre elemente de design modern si clasic, trendy si vechi, are o forta uimitoare de a comunica emotie.
“Follow your hart!” – este expresia care comunica cel mai bine in vorbe creatia Mardegan.