CALITATILE LAMINATULUI SI A LEMNULUI REAL IMPREUNA! Par-ky este parchet multistrat care combina caldura si designul unic al lemnului real cu avantajele laminatului. Par-ky este la fel de usor de instalat si de intretinut ca si parchetul laminat. Cu toate acestea, exista o mare diferenta: stratul superior al lui Par-ky este lemn real, si nu o imprimare imitativa ca in cazul laminatului. Ceea ce vedeti si ceea ce simtiti este lemnul natural. Nu exista doi copaci identici si, prin urmare, fiecare placa este unica. Aceasta este exact ceea ce face diferenta in casa, biroul sau magazinul dvs. O podea Par-ky prezinta cea mai frumoasa natura de lemn a creat la un nivel foarte ridicat de calitate.

PARDELE PAR-KY SUNT DURABILE

Par-ky iubeste lemnul, deci sunt foarte atenti cum folosesc aceasta resursa naturala pretioasa. Optimizeaza utilizarea acestei materii prime prin imprastierea acesteia in niste fasii foarte subtiri, in loc sa foloseasca cherestea grosiera, unde cea mai mare parte a lemnului este subutilizata. In plus, lemnul provine din paduri durabile. Aproape o treime din energia de care este nevoie pentru producerea podelelor este generata de panourile solare. De asemenea, exista 2 turbine eoliene care ofera o energie suplimentara durabila. De asemenea, reduc deseurile prin colectarea rumegusului si a aschiilor de lemn care pot fi utilizate ca si combustibili de incalzire in timpul lunilor reci. Mai putine deseuri, mai putin combustibil, mai putine emisii. Exista mai multe vesti bune: Par-ky isi propune sa poata produce pe o baza complet neutra din punct de vedere al emisiilor de CO2 pana in 2020!

LEMN REAL

Fiecare placa Par-ky este finisata cu un strat de uzura din lemn real. Aceasta inseamna ca aveti un parchet care arata ca un parchet masiv, desi la preturi accesibile. Din moment ce folosesc lemn natural, cu Par-ky – la fel ca in natura – nu veti gasi doua placi identice. Mai mult, lemnul se simte si placut cald.

USOR DE INSTALAT

Cu Par-ky, va bucurati de toate avantajele practice ale laminatului, fara a avea laminat in casa dumneavoastra. Acest lucru se datoreaza faptului ca podelele sunt echipate cu sistemul inteligent Uniclic® si Unifit X® pentru o instalare rapida si usoara.

MAI REZISTENT DECAT PARCHETUL MASIV

Par-ky este extrem de rezistent la impact. Secretul se afla in structura sa bine gandita. Acest lucru se datoreaza faptului ca Par-ky este alcatuit dintr-o fibra de hartie ultra densa (HDF), pe care stratul superior de lemn este presat cu sistemul DSI (Impregnare fata-verso). In timpul procesului de presare, adezivul este presat in lemn cat mai mult posibil, pana cand este saturat. Stratul superior este apoi finisat cu nu mai putin de 8 straturi de lacuri groase, care sunt, de asemenea, absorbite de lemn si astfel intra in contact cu adezivul. In acest fel, lemnul este in intregime saturat si devine extrem de puternic atunci cand este setat. Datorita acestei structuri, podelele sunt deosebit de rezistente la impact si sunt mai puternice si mai stabile decat parchetul masiv.

IGIENIC

Datorita sistemului Aqua Sealing Complete, canelurile V sunt colorate si lacuite, protejandu-le de umiditate. Canalul V este prevazut, de asemenea, cu o protectie antibacteriana “Ultrafresh”. Aceasta inseamna ca bacteriile nu se vor lasa acolo, astfel incat podeaua dvs. ramane nu numai curata, ci si igienica. Asigurati-va, de asemenea, ca va puteti consulta curatarea noastra adaptata pentru a mentine eficient si usor podelele Par-ky.

PODELE DIN FURNIR GARANTEAZA O CALITATE BUNA A AERULUI

Pentru a termina placile de pardoseala, se folosesc doar petele de apa, adezivii fara VOC (Compusi organici volatili) si lac cu un minim de solventi nocivi. Acest lucru face demonstrabil calitatea aerului mai buna in cazul in care este montat un Par-ky. Stratul HDF (fibre de inalta densitate) in mijlocul placilor este de cea mai buna calitate. Acesta este motivul pentru care podelele ating eticheta de calitate A +.

SILENTIOS LA PASIT

Colectiile + au un strat de 2 mm de pluta integrata pe spate. Acest lucru face mersul pe ele silentios, la fel ca si in cazul unui parchet masiv lipit de podea.

CE INSEAMNA PERIAT? CE INSEAMNA SIGILAT?

Un finisaj periat accentueaza structura naturala a lemnului. La aceste podele li se adauga un lac mat care pastreaza aspectul natural al lemnului. Cu un finisaj sigilat, umplem porii de lemn cu lac. Acest lucru creeaza un strat de protectie extrem de dur pe lemn natural, care confera podelei rezistenta suplimentara la umezeala si murdarie. Aceste pardoseli sigilate sunt lacuite satinat, oferindu-le astfel o stralucire frumoasa.

PERFECT PENTRU INCALZIRE SUB PODEA

Toate podelele permit caldurii sa radieze mai repede decat prin alte parchete. Acest lucru inseamna ca podelele Park-ky sunt ideale pentru instalarea de sisteme de incalzire in podea radiante.