Blog

Parchet Clasa A, Ultrarezistent, Garantat 15 ani – PAR-KY de la Selva Floors

PAR-KY este un parchet care are la baza tehnologia multistrat, cu suport lemn, mijloc de HDF (High Density Fiberboard) si  strat superior  din lemn Clasa A , acoperit cu 8 straturi de lac ultrarezistent.
Datorita calitatii si avantajelor sale, Par-ky este ales pentru proiecte de top in intreaga lume (ex: Hilton, Taj Mahal Hotel, Cornelliani, Poltonesofa).

Avantajele Parky sunt multiple:

  • Rezistenta deosebita la impact

Stratul superior de lemn (0.6 mm) este ultrarezistent datorita impregnarii cu un densificator special si aplicarii de 8 straturi de lac ultra strong. In acelasi timp, stratul inferior de HDF este deosebit de dur, mai dur decat orice specie de lemn (HDF 1100 kg/m³ ⇔ stejar 700 kg/m³).

  • Aspect cald si natural, o mare varietate de esente europene si exotice, calitatea A

Prezenta lemnului natural confera caldura spatiului. Varietatea esentelor ofera posibilitati multiple de design. Fiind folosit un strat gros de 0.6 mm PAR-KY face disponibile esente unice, foarte rare, imposibil de gasit sub alte forme de parchet: imbuia, trandafir de santos, abanos de Macassar, mar indian.

Toate produsele sunt Clasa A – lemn de cea mai buna calitate, curat, fara noduri.

  • Eco friendly – din toate punctele de vedere

Lemnul folosit provine din surse sustenabile si FSC, iar tehnologia in de fabricare sunt folosite procedee care respecta mediul si natura. De asemenea, parchetul PAR-KY este un parchet “sanatos” – lacurile si substantele folosite sunt eco.

  • Perfect compatibil cu incalzirea in pardoseala pe baza de apa
  • Compatibil cu majoritatea sistemelor de incalzire in pardoseala electrica
  • Sistem uniclic, usor si rapid de instalat
  • Absorbtie fonica

Atat stratul de lemn, cat si stratul de pluta – prezent in 2 dintre colectii, reduc si aproape elimina zgomotul produs de pasi.

  • Tehnologia Aqua Sealing Complete – face ca Par-ky sa fie rezistent la apa si in acelasi timp usor de intretinut.
  • Pretabil pentru hoteluri si spatii comerciale, inclusiv showroom-uri auto.
  • Ideal pentru camerele copiilor. PAR-KY este un parchet sanatos, cald, rezistent, absorbant al zgomotelor, rezistent la apa – calitati care il recomanda ca alegere ideala pentru camerele si spatiile de joaca ale copiilor. Seria Deluxe are 0 formaldehida.

Produsele sunt impartite in 4 colectii diferentiate prin anumite caracteristici, dar toate beneficiind de calitatile si avantajele specifice PAR-KY.
Deluxe – colectia care ofera calitatea la superlativ. Culorile au fost stabilite in urma unui studiu international in materie de design interior, astfel incat sa fie compatibile cu orice interior create dupa ultimele tendinte.
Sound – cuprinde cea mai variata gama de esente, inclusiv esente pretioase, foarte rare.
Lounge – colectia destinata traficului intens, parchet ultrarezistent.
Pro – ofera calitatea si avantajele PAR-KY in cel mai accesibil mod.

PAR-KY este destinat instalarii in spatii rezidentiale si comerciale. Garantia oferita de producator este de 12 ani pentru parchetul finisat prin periere si 15 ani pentru cel neperiat.

Va asteptam la showroom pentru detalii suplimentare: strada Trifesti 11-15, sector 1, Bucuresti (Zona Baneasa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *