FIRENZE STYLE – Mardegan Legno

O colectie atemporala realizata in culori calde si cu tehnici traditionale, creata special pentru cei ce iubesc stilul clasic.
Specificul colectiei este dat de selectia lemnului cu fibra valurita si cu noduri, lemn ce are forta de a crea emotie naturala si caldura. Tonurile de culoare sunt cele folosite din vremuri stravechi in castele si palate, pastrandu-se eleganta specifica.
Colectia de parchet Firenze aduce 19 tipuri de finisaj clasic, fiind folosite diferite tehnici manuale: periaj, netezire manuala, rotunjire.

Colectia este disponibila in 3 variante de selectie a lemnului:
Selectia A – lemn cu fibra dreapta, oblica sau flacara. Pot fi prezente noduri de diametru maxim 10 mm. Pot fi diferente de nuanta in functie de tiplul lemnului folosit.
Selectia B – lemn cu fibra mixta, linii curbe, fibra uenori valurita. Prezenta nodurilor de diametru de pana la 40 mm. Pot fi prezente mici fisuri in lemn, chituite. Sunt posibile mici diferente de nuanta in functie de lemnul folosit.
Selectia Unica – lemn cu fibra intortocheata, cu nodurile de peste 40 mm. Crapaturi si mici adancituri; pot fi prezente sparturi, gauri chituite.

Se arată toate cele 15 rezultate