Parchet Par-ky

Par-ky, friendly floors

Par-ky este un parchet multistrat inovativ, remarcabil din toate privintele: calitate A a stratului de lemn, ultrarezistent la trafic si impact, compatibil cu incalzirea in pardoseala, si, nu in ultimul rand, eco-friendly si sanatos.
Par-ky este destinat instalarii in spatii rezidentiale si comerciale.

Mai multe informatii despre Par-ky

Par-Ky are la baza tehnologia multistrat: suport din lemn, mijloc de HDF (High Density Fiberboard) si stratul superior din lemn Calitatea A, acoperit cu 8 straturi de lac ultrarezistent.

Avantajele Pa-Ky sunt multiple:

 1. Rezistenta deosebita la impact

Stratul superior de lemn (0.6 mm) este ultrarezistent datorita impregnarii cu un densificator special si aplicarii de 8 straturi de lac ultra strong. In acelasi timp, stratul inferior de HDF este deosebit de dur, mai dur decat orice specie de lemn (HDF 1100 kg/m³ ⇔ stejar 700 kg/m³).

 1. Aspect cald si natural, o mare varietate de esente europene si exotice, calitatea A

Prezenta lemnului natural confera caldura spatiului. Varietatea esentelor ofera posibilitati multiple de design. Fiind folosit un strat gros de 0.6 mm PAR-KY face disponibile esente unice, foarte rare, imposibil de gasit sub alte forme de parchet: imbuia, trandafir de santos, abanos de Macassar, mar indian.

Toate produsele sunt Clasa A – lemn de cea mai buna calitate, curat, fara noduri.

 1. Eco friendly – din toate punctele de vedere

Lemnul folosit provine din surse sustenabile si FSC, iar tehnologia in de fabricare sunt folosite procedee care respecta mediul si natura. De asemenea, parchetul Par-Ky este un parchet “sanatos” – lacurile si substantele folosite sunt eco.

 1. Perfect compatibil cu incalzirea in pardoseala pe baza de apa
 2. Compatibil cu majoritatea sistemelor de incalzire in pardoseala electrica
 3. Sistem uniclic, usor si rapid de instalat
 4. Absorbtie fonica

Atat stratul de lemn, cat si stratul de pluta – prezent in colectiile Deluxe si Sound, reduc si aproape elimina zgomotul produs de pasi.

 1. Tehnologia Aqua Sealing Complete – face ca Par-Ky sa fie rezistent la apa si in acelasi timp usor de intretinut.
 2. Pretabil pentru hoteluri si spatii comerciale, inclusiv showroom-uri auto
 3. Ideal pentru camerele copiilor. Par-Ky este un parchet sanatos, cald, rezistent, absorbant al zgomotelor, rezistent la apa – calitati care il recomanda ca alegere ideala pentru camerele si spatiile de joaca ale copiilor. Seria Deluxe are 0 formaldehida.
 4. Garantat 12 sau 15 ani

Produsele sunt impartite in 4 colectii – Deluxe, Sound, Lounge, Pro – diferentiate prin anumite caracteristici, dar toate beneficiind de calitatile si avantajele specifice Par-Ky.

Par-Ky este destinat instalarii in spatii rezidentiale si comerciale.

Garantia oferita de producator este de 12 ani pentru parchetul finisat prin periere si 15 ani pentru cel neperiat. Par-Ky este produs in Belgia.

Parky Deluxe – Calitate si Design Eco

 • Lamele lungi si late
 • Absorbtie fonica
 • Bizot distinct
 • Ecologic

 

Deluxe este colectia care ofera calitatea Par-ky la superlativ. Culorile au fost stabilite in urma unui studiu international in materie de design interior, astfel incat sa fie compatibile cu orice interior creat dupa ultimele tendinte. Parchetul din colectia Deluxe este Eco – are 0 formaldehida. Deluxe este compatibila cu proiectele de arhitectura Ecobuilding datorita certificarii FSC si tehnologiei de fabricare eco.

Dimensiuni: 1800 x 160 x 15 mm
Vezi colectia: aici

Par-ky Sound – O alegere exclusivista!

 • Specii exclusiviste
 • Absorbtie fonica
 • Bizot
 • Lamele lungi

Doriti un parchet unic, exclusivist? Sound este colectia care va ofera cea mai bogata paleta de esente inclusiv esente pretioase, foarte rare: abanos, indian apple, santos rosewood, imbuia.

Dimensiuni: 1800 x 124 x 12 mm
Vezi colectia: aici

Par-ky Lounge – Ideal pentru trafic intens

 • Ultrarezistent
 • Gama variata
 • Bizot

Lounge este colectia destinata traficului intens. Un parchet ultrarezistent perfect pentru spatiile comerciale, dar si pentru cele rezidentiale cu trafic ridicat.

Dimensiuni: 1203 x 124 x 8.3 mm
Vezi colectia: aici

Par-ky Pro – Calitate la pret accesibil

 • Raport excelent calitate pret
 • Lamele lat

Pro ofera calitatea si avantajele Par-ky in cel mai accesibil mod. Colectia va ofera parchet cu lamele late in 9 culori trendy.

Dimensiuni: 1203 x 190 x 7,2 mm
Vezi colectia: aici

Afișez 1–16 din 27 de rezultate