0731 144 119; 0731144122
senol@selva-parchet.ro; marius@selva-parchet.ro

Selva Floors are un nou Showroom

Selva FloorsArticoleSelva Floors are un nou Showroom

nov.

4

Selva Floors are un nou Showroom

Noul spatiu expozitional Selva Floors este situat in zona de nord a Bucurestiului – Strada Trifesti 11-15 si are o suprafata de 130 mp.
In acest spatiu clienții vor putea găsi tot ce inseamna portofoliul Selva Floors: cea mai variata gama de esente din Romania, toate categoriile de parchet de interior si exterior – parchet masiv, stratificat, pentru incalzirea in pardoseala, parchet pentru bai si bucatarii, parchet Eco, parchet Horeca, esente rare&finisaje unice.
Noua locatie vine si cu noutati in colectia de produse, Selva Floors aducand 3 marci noi pe piata din Romania: Par-Ky (Belgia), Garbelotto (Italia), Durapine (Noua Zeelanda).
Conceptul de magazin a fost creat astfel incat sa creeze o atmosfera relaxata si sa induca vizitatorilor o senzaţie de confort, in acord cu flexibilitatea ofertei.
“Alegerea tipului de parchet este un moment cheie in decorarea spatiului ambiental intrucat da tonul intregului design si este o alegere pentru foarte multi ani. Prima reactie a clientilor nostri este una de surprindere si indecizie cand descopera varietatea produselor. Dorim sa oferim un mediu relaxat in care clientul sa faca alegerea corecta, beneficiind de consultanta si sfatul specialistilor din showroom”, Laura Bolog, Director Marketing Selva Floors.
Deschiderea showroom-ului este completata de o noua imagine in mediul on line. De la 1 martie a fost lansat si noul www.selva-parchet.ro cu o imagine grafica si un continut corespunzatoare cu extinderea Selva Floors.

***
Selva Floors se distinge prin unicitatea si varietatea deosebita a ofertei pe piata din Romania.
Selva Floors este numarul 1 la oferta de deck (parchet exterior) in Romania.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *