Blog

Selva Floors: Destinatia Suprema pentru Parchet de Lux

Selva Floors: Destinatia Suprema pentru Parchet de Lux

Cu un portofoliu exceptional, Selva Floors este destinatia suprema pentru parchetul de lux, aducand in România cele mai reprezentative si extraordinare marci de parchet de lux: Foglie D’Oro Italia si Mardegan Legno Italia.

In universul elegant al designului interior, parchetul de lux reprezinta nu doar o optiune estetica, ci și o stare de spirit, o declaratie de rafinament si exclusivitate. In acest sens, pentru a experimenta adevarata expresie a rafinamentului si luxului in domeniul parchetului, Selva Floors ofera clientilor din Romania cea mai spectaculoasa si exclusivista colectie de parchet de lux.

Colectii Exclusiviste de Parchet de Lux: Foglie D’Oro Italia si Mardegan Legno Italia

Colectiile de parchet de lux oferite de renumitele marci Mardegan Legno Italia si Foglie D’Oro Italia se remarca prin diversitatea finisajelor superbe, nuantele uimitoare, texturile inconfundabile si calitatea de lux. Esente rare de lemn, finisaje spectaculoase, modele personalizate – parchetul de lux propus de Selva Floors prin cele doua marci exclusive isi gaseste perfect expresia in proiectele de design interior sofisticate.

Selva Floors: Destinatia Suprema pentru Parchet de Lux – Cea Mai Bogata Colectie de Parchet de Lux din România

Ca distribuitor exclusiv pentru marcile Mardegan Legno Italia si Foglie D’Oro Italia in România, Selva Floors aduce o selectie exclusivista si de cea mai inalta calitate de parchet de lux. De la modele clasice și elegante, la opțiuni contemporane si inovatoare, gama vasta – de mii de modele de parchet de lux oferita de Selva Floors satisface cele mai exigente gusturi si necesitati de design. Parchetul de lux din portofoliul Selva Floors este creat de designeri italieni celebri, premiat la competitii internationale de design, dar premiat si la categoria sustenabilitate.

Parchet de lux Mardegan Legno Italia: Eleganta si Emotie in Fiecare Placa de Parchet

Oricare ar fi ambientul – un decor clasic sau modern, acest parchet transforma orice spatiu intr-o opera de arta si intr-o experienta senzoriala incantatoare! Intr-o multitudine de note si nuante, cu o eleganta subtila sau cu finisaje intrigante, defint de calitatea impecabila, parchetul de lux Mardegan Legno cucereste in primul rand prin designul sau unic, atemporal.

Marca Mardegan Legno Italia impresioneaza prin emotia unica pe are o infuzeaza in fiecare model de parchet de lux. Parchetul Mardegan Legno este infuzat cu pasiune si emotie. Pe langa vizual, simtul tactil este foarte implicat in senzatia pe care o ofera Parchetul Mardegan Legno – datorita texturilor si finisajelor unice, veti simti ca fiecare pas este o experinta senzoriala completa. Fiecare placa de parchet emana calitate si eleganta, datorita atenției deosebite acordate materialelor si procesului de productie artizanal al parchetului. Fiecare placa de parchet este o opera de arta distincta, creata manual, cu maiestrie, pasiune si atentie la detalii.

Parchetul de lux de la Mardegan Legno Italia se integreaza armonios in orice ambient si aduce acea nota pretiozitate infuzata cu emotie. Varietatea de finisaje e completata de posiblilitatea de custome made, fiecare client putand de a alege exact solutia care sa se potriveasca stilului si personalitatii sale.

Va invitam in showroomul Selva Floors sa alegeti un parchet de lux cu adevarat unic!

Foglie D’Oro Italia: Referinta globala in categoria Parchet de Lux

Foglie D’Oro Italia este referinta globala in domeniul parchetului de lux. Foglie D’Oro aduce pe piata globala un parchet de lux ce imbina traditia artizanala cu tehnologia moderna, inovatia si designul spectaculos. Greu de descris in cuvinte, creatiile Foglie D’Oro reflecta pretiozitatea, rafinamentul si autenticitatea in diverse moduri. De la modele clasice, la inovatii cu design contemporan, modelele de parchet de lux Foglie D’Oro sunt spectaculoase si unice in toata lumea.

Foglie D’Oro aduce in prim-plan colectii spectacluloase de parchet de lux, parchetul cu modele intarsiate, inspirate din designul clasic, dar reinterpretate in cel mai inovator stil pentru a se potrivi perfect in contextul contemporan.

De la modele cu inserții din metale pretioase, la finisaje complexe cu cea mai pretioasa marmura – Carrara si Marquinia sau alte texturi exclusiviste, Foglie D’Oro Italia defineste luxul atemporal in cel mai pur mod.

Materialele folosite sunt selecționate cu atentie pentru a asigura unicitate, rezistenta si durabilitate. Tehnologia blockchain folosita de FoglieD’oro garanteaza calitatea exceptionala si autenticitatea parchetului in fiecare etapa de productie.

Parchet de Lux Sustenabil

Colectiile de parchet de lux din portofoliul Selva Floors sunt certificate si deseori premiate pentru sustenabilitate. Producatorii folosesc tehnologia blockchain prin care procesul de productie este autentificat in fiecare etapa.

Shoroomul Selva Floors: Destinatia Suprema pentru Parchet de Lux

Cu Foglie D’Oro si Mardegan Legno in portofoliul sau exclusiv, Selva Floors se situeaza in varful pietei de parchet de lux din România. Prin marcile importate, punem la dispozitie clientilor din Romania un univers al luxului, o resursa unica ce poate transforma orice sptiu intr-o capodopera a designului interior.

Pentru cei care cauta un parchet pretios, showroomul Selva Floors este destinatia finala.

Selva Floors asigura servicii personalizate complete in selectia si instalarea parchetului de lux.

Va invitam in showroomul Selva Floors pentru un parchet cu adevarat unic si pretios!

 

Marcile de parchet de lux Foglie D’Oro si Mardegan Legno sunt disponibile in showroomul Selva Foors din Bucuresti – zona Baneasa: Alexandru Bratu 11, Sector 1

si

online pe www.selva-parchet.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *