Blog

Selva Floors va asteapta intr-un nou showroom de parchet si deck!

Selva Floors – nou showroom de parchet si deck:

Cel Mai Vast Portofoliu de Marci Exclusive de Parchet & Deck. Calitate Exemplara & Sustenabilitate

Din iunie 2023, Selva Floors va invita intr-un spatiu extins, dedicat celor mai noi tendinte in materie de parchet si deck.

Noul showroom Selva Floors detine cel mai vast portofoliu de marci exclusive de parchet din lemn si deck, fiind un spatiu impresionant dedicat iubitorilor de frumos, arhitectilor, designerilor de interior si clientilor pretentiosi, care cauta cele mai potrivite solutii pentru pardoselile lor.

Indiferent daca este vorba despre o locuinta privata, un birou sau un spatiu comercial, Selva Floors asigura fiecarui client servicii personalizate la cel mai inalt nivel si o gama extraordinara de optiuni de pardoseala de interior sau de exterior. Punand la dispozitie resursele si expertiza Selva Floors, fiecare proiect va fi un proiect de succes.

Gama noastra variata de parchet este selectata cu atentie, pentru a satisface cele mai variate gusturi si pentru a se potrivi in orice tip de decor.

Marci si Game Noi de Produse

Odata cu deschiderea noului showroom, Selva Floors isi imbogateste portofoliul cu marci si game noi de produse.

Printre noile branduri disponibile in showroomul Selva Floors clientii vor descoperi si celebra marca de parchet de lux Foglie d’Oro – Italia.  Foglie d’Oro este un brand unic la nivel global, recunoscut pentru creatiile sale exceptionale si finisajele exclusiviste. Parchetul de lux Foglie d’Oro aduce un plus de rafinament si exclusivitate in proiectele de design interior de lux, fiind preferata de arhitecti si designeri din toata lumea pentru unicitatea si calitatea de lux a produselor sale.

De asemenea, odata cu noul showroom, Selva Floors isi extinde portofoliul de produse cu marca Bertolotto Italia – o referinta in domeniul usilor, prin calitate si design.

Design Natural&Relaxant

Unul dintre elemntele de interes ale noului showroom Selva Floors este designul sau cu aspect natural, care se integreaza perfect in filozofia brandului. Clipele petrecute in acest spatiu sunt o adevarata placere pentru simturi, oferind clientilor o experienta deosebita. Produsele expuse sunt prezentate intr-un ambient ce recreaza ideea de natural, armonios, subliniind frumusetea caldura si eleganta parchetului si a deck-ului din lemn.

Am creat un ambient cu design natural si relaxant, cu iluminare strategica si spatii amenajate cu grija, pentru a evidentia fiecare tip de parchet expus. Fiecare coltișor al showroom-ului nostru reflecta o poveste unica, cu modele si finisaje deosebite, pregatite sa va inspire pentru a va transforma propria casa intr-un spatiu personalizat si fermecator. Terasa din deck este o zona de relaxare, o adevarata gradina urbana, apreciata de toti vizitatorii nostri”, echipa Selva Floors.

Selva Floors un nou showroom de parchet si deck – Ce Va Ofera Noul Showroom Selva Floors?

O Colectie Extraordinara de Parchet din Lemn

Noul showroom Selva Floors adaposteste un portofoliu vast de marci de parchet: Barlinek – Polonia, Boen – Norvegia, Panaget – Franta, Silvadec – Franta, Mardegan Legno – Italia, Foglie d’Oro – Italia. Gama noastra variata de parchet este atent selectionata in termeni de calitate si design, pentru a satisface cele mai exigente gusturi si pentru a se potrivi fiecarui tip de decor. Tot parchetul din showroomul Selva Floors este fabricat in Europa.

Deck din Lemn si Deck Compozit

Deck-ul, un produs pentru care Selva Floors este recunoscuta la nivel national, este foarte bine reprezentat in noul showroom printr-o gama foarte ampla de tipuri de deck din lemn si deck WPC. De asemenea, terasa din deck exotic pe care am amenajat-o in noul showroom si spatiile exterioare placate cu deck compozit Silvadec reprezinta o sursa de inspiratie pentru clienti. Deck-ul comercializat de Selva Floors, din lemn sau compozit, este recunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa.

Usi si Mocheta

Mocheta Balsan – Franta si Usile Bertolotto – Italia sunt disponibile in showroomul Selva Floors din dorinta de a oferi clientilor produse complementare de calitate premium.

Experienta Interactiva

Vizitatorii showroom-ului vor avea ocazia sa experimenteze direct texturile, culorile si produsele noastre, creand astfel un proces de cumparare placut si documentat.

Spatiu Dedicat Designului & Inovatiei

Showroom-ul Selva Floors este spatiul perfect de intalnire pentru arhitecti, designeri si alti profesionisti din domeniul constructiilor, care doresc sa descopere cele mai recente tendinte si inovatii in domeniul pardoselilor din lemn.

Expertiza & Consultanta Specializata

Echipa de experti de la Selva Floors este intotdeauna disponibila pentru a oferi consultanta specializata si a ghida clientii in alegerea celor mai potrivite solutii pentru proiectele lor. Acestia va vor oferi informatii detaliate despre fiecare tip de parchet/deck, despre avantajele si dezavantajele acestora. Veti lua cea mai buna decizie in functie de nevoile dvs.

Montaj Profesional de Calitate Garantata

Echipele Selva Floors de montaj parchet si deck ofera servicii de calitate, cu garantie.

De asemenea, suntem bucurosi sa specificam ca, toate produsele din showroomul Selva Floors sunt produse sustenabile ce respecta mediul si provin din doar surse certificate FSC.

Va invitam sa ne vizitati in noul showroom Selva Floors! Noua locatie Selva Floors se afla in Bucuresti, la adresa Alexandru Bratu 11, cladirea Neora – zona Baneasa, Sisesti.

Despre Selva Floors

Selva Floors este recunoscuta ca furnizor de top de parchet si deck din lemn, cu o experienta de peste 15 ani pe piata romaneasca. Selva Floors se remarca prin produsele de calitate superioara si serviciile excelente, oferind solutii complete pentru pardoseli din lemn, adaptate nevoilor si preferintelor foarte variate ale clientilor. Selva Floors importa si comercializeaza marci de prestigiu, precum Barlinek, Boen, Panaget, Silvadec, Mardegan Legno, Foglie d’Oro, si este recunoscuta ca o referinta in industria pardoselilor din lemn din Romania.

La Selva Floors, iubim natura si avem un angajament ferm fata de sustenabilitate. Tot parchetul comercializat de Selva Floors este produs in Europa. Lucram numai cu furnizori de incredere, care respecta cele mai inalte standarde in domeniul conservarii mediului si a gestionarii durabile, responsabile a padurilor. Astfel, clientii Selva Floors beneficieaza de parchet de lemn produs cu certificari FSC, stiind ca au contribuit la protejarea mediului inconjurator si ca fac o alegere sustenabila.

Showroom Selva Floors, Bucuresti, Alexandru Bratu 11 – zona Baneasa, Sisesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *