Blog

Sistem Complet Decking – Sisteme Complete Terasa Deck la Pret Excelent. Calitate Premium

pret deck, oferte deck terasa deck pret, terasa lemn, Sisteme complete terasa deck la pret excelent

Sisteme complete terasa deck la pret excelent, calitate premium

Descopera experienta inegalabila a unei terase de lux cu sistemul complet terasa deck de la Selva Floors. Daca visezi la o terasa deck de calitate premium, cu un aspect exotic si un pret excelent, oferta noastra este perfecta pentru tine!

Incepand din mai 2023 Selva Floors ofera sisteme complete terasa deck la pret excelent, calitate premium.

De ce este oferta terasa deck Selva Floors avantajoasa?

Avantajul principal il reprezinta Calitatea Premium a tuturor elementelor incluse in aceasta oferta de terasa deck. Pretul este excelent raportat la calitatea sistemului. Rezultatul este o terasa deck din lemn exotic premium, foarte accesibila la pret, de calitate excelenta, durabila si rezistenta.

  1. Sistemul Complet Deck Terasa cuprinde deck din lemn exotic Brazilia si accesorii montaj deck premium.

Pachetul complet Terasa Deck include lamele de deck din lemn exotic de cea mai inalta calitate, cleme de fixare profesionale Deck Wise – lider global și elemente de finisare pentru a-ti asigura un aspect impecabil și o durabilitate indelungata.  Structura din lemn exotic si uleiul de deck incluse completeaza calitatea. Sistemul nostru de decking este proiectat pentru rezistenta si durabilitate  – terasa ta din lemn va rezista excelent la intemperii, schimbari de temperatura si uzura in timp.

Sistemul complet terasa deck cuprinde:

  • Deck Exotic Brazilia
  • Structura deck lemn exotic Roxinho Brazilia 35×50 mm
  • Cleme prindere deck DeckWise made in USA
  • Ulei Exterior – Ulei Deck American Wood Oil Colorado made in USA
  1. Selectie vasta de deck-uri exotice, alese pentru a indeplini cele mai inalte standarde de calitate si cele mai variate preferinte in materie de terase din lemn.

Deck-ul inclus in sistem este deck de calitate calitate premium, deck lemn exotic Brazilia: deck ipe lapacho, deck jatoba, deck tigerwood, deck cumaru, deck garapa, deck tanimbuca.

Indiferent daca vrei sa creezi o terasa din lemn in gradina sau sa adaugi un aspect elegant și durabil spatiului exterior – alei deck, balcoane, acest sistem de decking este alegerea perfecta.

Profita de oferta Selva Floors si descopera calitatea premium si pretul excelent al sistemului complet decking de la Selva Floors.

Contacteaza-ne acum si hai sa construim terasa deck ta perfecta, durabila si rezistenta!

 

Ofertele sistem complet terasa deck sunt disponibile in showroom-ul Selva Floors, pe pe www.selva-parchet.ro si pe www.decking.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *