0731 144 119; 0731144122
senol@selva-parchet.ro; marius@selva-parchet.ro

Produse finisaj si intretinere American Wood Oil

Selva FloorsProduse finisaj si intretinere American Wood Oil

california01

Solutii profesionale pentru tratarea si intretinerea lemnului de exterior American Wood Oil 

 

ulei deck

CALIFORNIA Exterior Oil

CALIFORNIA Exterior Oil este un ulei profesional de inalta calitate, destinat tratamentului si intretinerii tuturor suprafetelor exterioare din lemn – deck, mobilier, fatade, garduri, etc. Produs in Statetele Unite ale Americii de catre American Wood Oil, California Oil este optiunea de top in categoria uleiurilor de exterior in intreaga lume.

California Oil are la baza un amestec de ulei pur de Tung din America de Sud si ulei de Rosewood Brazilian. Avand la baza cele 2 ingrediente, formula California Oil este deosebit de penetranta si protectoare pentru fibra lemnului.

In plus, avantajul unic al acestui ulei pentru exterior il reprezinta blocarea razelor UV in proportie de 99 %. Rezultatul este exceptional impotriva oxidarii si in mentinerea indelungata a culorii initiale a lemnului.

Este recomandat pentru toate speciile de lemn – traditionale (pin, larice, etc) si exotice.

Uleiul penetreaza si intareste lemnul, creand o suprafata de protectie foarte rezistenta la apa, muradarie, fungi.

ulei deck

Beneficiile California Oil:


• Blocare 99 % UV
• Penetrare deosebit de profunda
• Blocare completa a porilor si microporilor lemnului
• Protectie elastica
• Impermeabilitate
• Uscare rapida
• Creaza rezistenta la trafic
• Previne depunerea mizeriei si fungilor
• Recomandat pentru decking, mobilier de gradina, fatade si garduri
• Ecofrienly
• Culoare Naturala

 

 

California Oil ofera o intensificare a fibrei si a texturii naturale a lemnului.
Straturi recomandate:
Se aplica 1 strat de ulei. La un interval de 6 luni (minim) se aplica inca un strat subtire de ulei. Acesta procedura va asigura protectia lemnului pentru in interval de 2 ani!
Ambalaj: 3.8 l
Consum specific: 13 mp/l

 

CRYSTAL CLEANER Exterior Cleanser

Produse pentru finisaj si intretinere American Wood Oil

American Wood Oil CRYSTAL CLEANER este o solutie profesionala destinata  curatarii tuturor suprafetelor exterioare  lemn – deck, mobilier, fatade, garduri, pergole etc.

Formula bazata pe cristale hidrogenate este foarte eficienta in curatarea oricaror urme de grasime, mizerie, pete organice, depozite minerale. Produsul elimina murdaria si mucegaiul. Dupa utilizare lemnul ramane curat si improspatat. Eco friendly, biodegradabil, nepoluant pentru plante.

Solutia este potrivita pentru curatarea manuala sau cu masini speciale.

Marca AMERICAN WOOD OIL 

American Wood Oil este uleiul legendar al lumii, produs inca din 1916 in SUA, avand la baza ulei de tung*. Dupa aproape 100 de ani The Lengendary American Wood Oil este prima optiune a profesionistilor, fiind de neinlocuit in tratarea lemnului interior si exterior. Formula sa unica ofera o protectie de 3 tipuri lemnului: rezistenta la apa, penetrare adanca, durabilitate.

*Uleiul de tung, cunoscut si ca China Oil se obtine prin presarea semintelui Arborelui de Tung (Aleurites Fordii) si este renumit prin proprietatea sa de a crea impermeabilitate si duritate lemnului. Originar din China, acest ulei era folosit inca din antichitatede catre chinezi pentru protejarea si impermeabilizarea corabiilor.